Autoservice i Aarhus
Vores mekaniske værksted udfører alle slags service og reparationer på person og mindre varevogne.

Vi tilbyder service efter importørenes skema, og stempler gerne i din service bog.

Ligesom vi også kan lave et budget service, til dig der ikke vil ofre det store

Vi gennemgår gerne din bil og fremstiller den til syn hos applus bilsyn.

Du kan bestille vores lånebil når din egen er på værksted
Tandrems udskiftning

Tandremmen er en vital del i de fleste bilmotorer, men når den er slidt, er der risiko for, at den kan springe. Det samme er tilfældet, hvis den justeres af en ukyndig. Det er uhyre vigtigt, at tandremmen justeres 100% korrekt med specialværktøj.

Mange tandremme driver også vandpumpen, hvis dette er tilfældet vil vi anbefale at udskifte denne samtidigt.

Når en tandrem springer, ødelægger det ofte motoren og mange andre dele i motorrummet. Derfor er det vigtigt, at du får foretaget et tandremsskift i tide. Så undgår du store ekstraudgifter, og samtidig giver det dig større tryghed; vores mekanikere er erfarne og uddannede og kender din bil.

Bremser

Bremserne er hovedansvarlige for din sikkerhed. Du skal kunne stole på dine bremser, når behovet opstår. Defekte eller fejlbehæftede bremser udsætter andre, såvel som dig selv, for fare. Derfor bør du få dine bremser kontrolleret jævnligt

Dæk

Dækkene på bilen er den eneste kontakt med vejbanen overhovedet. Derfor er samspillet mellem dæk og vejbane altafgørende, hvis du kører på vejene om vinteren vil vi anbefale at du skifter til vinterdæk sidst på efteråret. Sommerdæk kan ikke anbefales i sne og frost.
Auto-Lys A/S
Website Themes by CoffeeCup Software