Profil

Auto-Lys A/S er beliggende i Aabyhøj - nær Århus, Risskov, Viby og Højbjerg. Vi fungerer som et ganske normalt autoværksted og servicerer og reparerer alle bilmærker i henhold til servicebogen, så din nyvogns-garanti beholdes.

Vi er blandt de bedste, når det drejer sig om bilens elektronik og har haft bilens el-system som en spids-kompetence i mange år. I takt med, at moderne biler udstyres med mere og mere elektronisk udstyr er kravene til fejlfinding og reparationer vokset markant. Hos Auto-Lys er vi fulgt med udviklingen og er på forkant både hvad angår uddannelse og testudstyr til fejlfinding.

Auto elektronik
Vores autoelektrikere tilbyder fejlfinding og reparation af bilers elektriske systemer, ombytningsservice af startere og generatorer, montering af håndfri telefonsystemer, radioer, motorvarmere, advarselsblink, GPS Tracking, aircondition service, reparation af bilens klimaanlæg og meget andet. 

Ledningsnet i moderne biler er ofte forbundet til flere computere (motor-abs-airbag-komfortcomputer mm) derfor kræver det en del special udstyr for at kunne måle og fejlfinde på disse, vi råder over udstyr til hoved parten af bilparken, og vores autoelektrikere tilbyder ofte at tage over hvor andre giver op.

Håndfri
Vi tilbyder at montere de nyeste håndfri sæt fra f.eks Parrot, vi lagerfører sæt og kabler til de fleste biler. Information om Parrot håndfri finder du her

Lys
Vores autoelektrikere kan montere lysbroer og diode flash på biler og varevogne som har vejen som arbejdsplads ikke vil overses i trafikken.

Bilradio - autostereo - DAB til bilen
Vi har altid et tilbud på en fornuftig radio Alpine eller sony, og skaffer gerne hvis du har et specielt ønske, også DAB radio. Information om Alpine bilradioer finder du på Alpine.dk [Eksternt link]

Ombytningsservice
Ombytnings startere og generatorer lagerføres til det meste af vognparken, og vores autoelektrikere kan reparere din gamle hvis det er rentabelt.

Motorvarmere
Spar på økonomien, hjælp miljøet og undgå startproblemer om vinteren. Auto-lys sælger og monterer motorvarmere fra de førende producenter. Information om motorvarmere finder du her 

Tandrems udskiftning
Tandremmen er en vital del i de fleste bilmotorer, men når den er slidt, er der risiko for, at den kan springe. Det samme er tilfældet, hvis den justeres af en ukyndig. Det er uhyre vigtigt, at tandremmen justeres 100% korrekt med specialværktøj. Mange tandremme driver også vandpumpen, hvis dette er tilfældet vil vi anbefale at udskifte denne samtidigt. 

Når en tandrem springer, ødelægger det ofte motoren og mange andre dele i motorrummet. Derfor er det vigtigt, at du får foretaget et tandremsskift i tide. Så undgår du store ekstraudgifter, og samtidig giver det dig større tryghed; vores mekanikere er erfarne og uddannede og kender din bil. 

Bremser
Bremserne er hovedansvarlige for din sikkerhed. Du skal kunne stole på dine bremser, når behovet opstår. Defekte eller fejlbehæftede bremser udsætter andre, såvel som dig selv, for fare. Derfor bør du få dine bremser kontrolleret jævnligt

Dæk
Dækkene på bilen er den eneste kontakt med vejbanen overhovedet. Derfor er samspillet mellem dæk og vejbane altafgørende, hvis du kører på vejene om vinteren vil vi anbefale at du skifter til vinterdæk sidst på efteråret. Sommerdæk kan ikke anbefales i sne og frost.